Snelloopdeuren zijn van essentieel belang in de Food productie omgeving. Zij zorgen voor goed gescheiden temperatuurzone’s en een laag energieverbruik. Storingen aan snelloopdeuren veroorzaken veel problemen voor onze klanten en moeten daarom zo snel mogelijk worden verholpen. Bij snelloopdeurspecialist Rapidoor kunnen klanten dan ook gebruik maken van een 24/7 storingsdienst. En je snapt het al, we hebben versterking nodig! We zijn op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte servicemonteur die onze eerste hulp dienst komt versterken.

Jouw rol als servicemonteur

Jij bent na een melding als eerste op locatie bij een klant. Jij beoordeelt de situatie rondom de industriële deur, bedenkt een geschikte oplossing, verhelpt het probleem in overleg met kantoor en de klant en maakt het bijbehorende papierwerk in orde. Jij rijdt niet weg voor je missie geslaagd is en de klant tevreden. Gelukt? Op naar de volgende uitdaging.

We groeien rap, groei jij mee?

Bij Rapidoor wordt er hard gewerkt, maar hebben we werkplezier en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Onze arbeidsvoorwaarden zullen je daarom zeker bevallen, omdat ze gewoon beter zijn dan menig ander aanbod. Voor onze nieuwkomers hebben we een leuk presentje. Al nieuwsgierig? Lees snel verder!

Rapidoor is gespecialiseerd in het leveren en 24/7 onderhouden van snelloopdeuren ten behoeve van de voedings- en levensmiddelenbranche. Met onze doordachte oplossingen dragen wij bij aan optimale logistieke processen, een substantiële verlaging van energiekosten, betere arbeidsomstandigheden en een hogere veiligheid voor mens en product. Onze ervaring en kennis van de afgelopen 15 jaar zetten wij dagelijks in op variërende advies- en leveringsprojecten. Daardoor kunnen onze klanten altijd rekenen op de best passende oplossing voor hun specifieke situatie.

Meer weten? » www.rapidoor.nl.

Hiermee scoor je punten

Je hebt heel wat in je mars. Hoeveel punten van de onderstaande lijst kun jij afvinken?

  • Jij beschikt over > 5 jaar werkervaring als installatie- of servicemonteur; OF
  • Je hebt recent het diploma MBO niveau 3 of 4 behaald in elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Elektrotechniek is je lust en je leven;
  • Je houdt van gevarieerde werkzaamheden en kunt goed zelfstandig werken;
  • Jij ziet niet snel beren op de weg en denkt in oplossingen;
  • Je hebt een goed inlevings- en inschattingsvermogen;
  • Met jouw communicatieve vaardigheden zit het wel snor;
  • Je werkt accuraat en netjes;
  • Je beschikt over rijbewijs B + E.

 

√ (Bijna) allemaal?  Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jou! Kom je een bak koffie drinken?

 

Ken jij nog een goede servicemonteur? Breng ons in contact! Als het je collega wordt, dan kun je rekenen op een mooie bonus!

 

Contactpersoon

Naam: Albert Schaafsma
E-mail: albert@rapidoor.nl
Telefoon: +31 6 24913106