RAPIDoor lanceert nieuwe website

Na weken popelen hebben we vandaag onze nieuwe website gelanceerd! Het was een intensieve, inspirerende periode waarin we de informatiebehoefte van onze (potentiële) klanten hebben vertaald naar een nieuwe website. Alles over snelloopdeuren op een rij: afmetingen, specificaties, voor welke specifieke omstandigheden ze geschikt zijn en waarom nou juist deze selectie snelloopdeuren het beste zijn. De kern zit ‘m in kennis en kwaliteit.

Snelloopdeuren met karakter

De ene snelloopdeur is de andere niet, al lijkt dat misschien soms wel zo. Om lang profijt te hebben van uw snelloopdeuren is nauwsluitend maatwerk belangrijk, net als de duurzaamheid van de deur. Deze visie hebben we in onze website getracht door te laten klinken.

Om de juiste vertaling te maken voerden we verhelderende gesprekken, met klanten en met elkaar. Het was een periode waarin we werden gedwongen om nog eens goed na te denken over RAPIDoor als probleemoplosser. Waar staan we nu voor? Grofweg gezegd leveren, monteren en onderhouden we snelloopdeuren. Slechts één kanttekening: we voorzien organisaties niet van standaard producten, maar van oplossingen die bijdragen aan ongehinderde logistieke processen. Het blijft niet alleen bij die efficiency. Veiligheid, energiebesparing en de verbetering van arbeidsomstandigheden zijn stuk voor stuk belangrijke aandachtspunten die bij ieder advies ter tafel komen.

Dé website voor de logistieke wereld

Al meer dan 15 jaar maakt eigenaar Albert Schaafsma zich hard voor doordachte adviezen en bewijst hij in het bezit te zijn van de juiste dosis inlevingsvermogen als het gaat om de problematieken van zijn klanten. Wilt u wel eens wat meer lezen over deze bron van kennis? Houdt dan onze blog in de gaten, of volg ons op social media!

We zijn trots op ons nieuwe jasje, maar bovenal nieuwsgierig wat onze website bezoekers ervan vinden. Bij RAPIDoor zijn we continu bezig met kwaliteitsvooruitgang, in het breedst van de zin. Is dat ons met deze website ook gelukt? We zijn erg benieuwd naar uw mening.

Opmerkingen of suggesties? Stuur een mail naar Albert!

RAPIDoor nieuwe website