S 915 SEL
S 2010 SEL
A 4012 SEL R

FLEXIBELE BINNENDEUREN

ALGEMEEN

De flexibele binnendeuren van RAPIDoor dragen stuk voor stuk bij aan:

≡   Continuïteit van uw bedrijfsvoering

≡   Een ongehinderd logistiek proces

≡   Besparing op uw energiekosten

≡   Veiligheid voor uw mensen, voertuigen en uw producten

≡   Verbetering van de arbeidsomstandigheden

VEILIGHEID VOOR ALLES

Bij al onze oplossingen heeft veiligheid voor mens, product en transportmiddel altijd een hoge prioriteit. Dit vertaald zich naar de volgende voorzieningen op onze flexibele binnendeuren:

≡   De in de zijgeleiding geïntegreerde veiligheidslichtlijst bewaakt de doorgang bij het sluiten van de deur. En hierbij is niets aan het toeval overgelaten. Om de 46 mm, over een hoogte van 2500 mm bevinden zich sensoren. Hiermee worden overige elektrische veiligheidsvoorzieningen, zoals een onderloopbeveiliging, overbodig.

≡   Naast de veiligheidslichtlijst is er ook sprake van een draadloze crash-schakelaar. Deze is verborgen in de SoftEdge-onderlijst. Als de onderlijst in het geval van een crash uit de geleiderail wordt gedrukt, stuurt de draadloze crash-schakelaar een signaal naar de besturing. Resultaat: de deur stopt onmiddellijk. Deze voorziening voldoet aan de veiligheidseisen zoals vastgelegd in de DIN EN 13241-1.

≡   Optioneel zijn de flexibele binnendeuren vanaf een dagmaathoogte van 3000 mm verkrijgbaar met twee transparante zichtstroken voor een beter visueel contact.

flexibele binnendeuren met veiligheidslichtlijst

VOORKOM KOSTBARE REPARATIES

Niets vervelender dan een stagnatie in het productie- dan wel logistieke proces door schade. Dat proberen we dan ook zo goed als mogelijk te voorkomen:

≡   De innovatieve SoftEdge-deurtechniek voorkomt schade en daardoor uitval van uw flexibele binnendeuren.

≡   Kostbare reparaties, zoals aluminium bodemprofielen, behoren tot het verleden.

≡   SoftEdge zorgt voor de continuïteit  van uw productie/logistieke proces.

flexibele binnendeuren met SoftEdge

BETROUWBARE WERKING

Onze flexibele binnendeuren onderscheiden zich door een lange levensduur en een hoog rendement.

≡   De standaard  frequentie geregelde besturing (met soft-start en soft-stop) ontlast het hele deurmechanisme en garandeert een nagenoeg slijtagevrije en stille werking van de deur.

≡   De hoge openings- en sluitsnelheden optimaliseren de werking en verminderen warmteverliezen en tocht op de werkplek.

≡   Bekabeling met kleurcodering voor aansluiting van veiligheidsvoorzieningen en accessoires.

≡   Stabiliteit van het deurblad door gebruik van aluminium windzekeringen.

flexibele binnendeuren geleiding

VOOR IEDERE SITUATIE EEN OPLOSSING

RAPIDoor biedt voor nagenoeg iedere situatie een oplossing. Echter, alvorens wij tot een advies komen met betrekking tot de voor uw situatie meest optimale snelloopdeur hebben we wat vragen. Tijdens een inventariserend en adviserend gesprek brengen wij uw specifieke situatie in kaart en informeren wij u over de mogelijkheden. Zaken die tijdens een dergelijk gesprek onder andere de revue passeren:

≡    Welke ruimtes dienen er gescheiden te worden met behulp van onze snelloopdeuren? Wij maken daarbij een onderscheid tussen warme en koude ruimtes, ruimtes met veel tocht, ruimtes met veel geluid of ruimtes waar strikte eisen zijn ten aanzien van hygiëne etc.

≡    Welke transportmiddelen worden er gebruikt bij de betreffende doorgang. Denk daarbij aan reachtrucks, heftrucks, pallettrucks, etc. Is er ook sprake van verkeer van personen? En zo ja, hoe verhoud zich dat qua aantal bewegingen met het gemotoriseerde verkeer?

≡    Transportmiddelen alsmede verkeer van personen is bepalend voor de keuze in bediening van de deur zodat er sprake kan zijn van efficiency in combinatie met maximaal gebruiksgemak en minimale aanrijdschades.

≡    Wat is de gebruiksfrequentie? Met andere woorden, van hoeveel bewegingen zal gemiddeld genomen per dag sprake zijn?

≡    Is er sprake van belasting van de deur door wind, onder- of overdruk, tocht, ongedierte, etc.?

flexibele binnendeuren schakeling

SPECIFICATIES SNELLOOPDEUR S915-SEL

Prijsgunstige snelloopdeur voor interne doorgangen

De beproefde ‘bestseller’ voor interne doorgangen. Deze prijsgunstige snelloopdeur voor interne doorgangen is standaard voorzien van vele veiligheidsvoorzieningen zoals SoftEdge met anti-crash én een in de zijgeleiding geïntegreerde lichtlijst. De aluminium windzekering maakt het deurblad stabiel en de deur ook bijzonder servicevriendelijk. In geval van reparatie kunnen deursegmenten, en niet het complete deurblad, eenvoudig en snel worden vervangen.

≡   Maximale dagmaatbreedte: 5000 mm

≡   Maximale dagmaathoogte: 5000 mm

≡  Openingssnelheid: max 1,5 m/sec

≡   Sluitsnelheid: 0,8 m/sec

≡   Besturing: BK150 FUE-1 230V

≡   Bedieningskast: kunststof IP65

≡   Noodopening: noodhandslinger of optioneel automatische deuropening middels noodstroomaccu

≡   Deurblad dikte: 1,5 mm

≡   Deurblad transparante zichtstrook dikte: 2,0 mm

≡   Deurblad kleuren: RAL1018 Zinkgeel; RAL2004 Reinoranje; RAL3002 Karminrood; RAL5010 Enzianblauw; RAL7038 Achatgrijs

≡  Deurblad is voorzien van een aluminium windzekering

≡   Opties: twee transparante zichtstroken (vanaf een dagmaathoogte van 3000 mm); vliegengaas in plaats van transparante zichtstrook

TERUG NAAR OVERZICHT
Flexibele binnendeuren S915-SEL

SPECIFICATIES SNELLOOPDEUR S 2010 SEL

Geruisloze snelloopdeur voor interne doorgangen met sterke tocht

De in het deurblad gesealde windzekeringen met dubbele loopwielen zorgen voor een geruisloze deurbeweging én maken het deurblad bestand tegen grote drukverschillen en/of tocht. De S2010-SEL is daarom de oplossing voor interne doorgangen waar sprake is van tocht of onder- en/of overdruk. Ook in productieomgevingen waar een laag geluidsniveau gewenst is komt deze snelloopdeur goed tot zijn recht.

≡   Toepassing: interne doorgangen met tocht

≡   Maximale dagmaatbreedte: 5000 mm

≡   Maximale dagmaathoogte: 5000 mm

≡  Openingssnelheid: max 2,0 m/sec

≡   Sluitsnelheid: 0,8 m/sec

≡   Besturing: BK150 FUE-1 230V; optioneel is ook de AK500 FUE-1 verkrijgbaar met een 3 fase besturing, openingssnelheid tot 2,4 m/sec (afhankelijk van dagmaathoogte)

≡   Bedieningskast: kunststof IP65

≡   Noodopening: noodhandslinger of optioneel automatische deuropening middels noodstroomaccu

≡   Deurblad dikte: 1,5 mm

≡   Deurblad transparante zichtstrook dikte: 2,0 mm

≡   Gesealde windzekeringen met dubbele loopwielen zorgen voor een optimale stabiliteit van het deurblad en voor een geruisloze deurloop.

≡   Deurblad kleuren: RAL1018 Zinkgeel; RAL2004 Reinoranje; RAL3002 Karminrood; RAL5010 Enzianblauw; RAL7038 Achatgrijs

TERUG NAAR OVERZICHT
Flexibele binnendeuren S2010-SEL+gesealde-windzekering

SPECIFICATIES SNELLOOPDEUR A4012 SEL R

Compact, een superieure afdichting én duurzaam!

Door de krachtige buismotor (tot 700.000 cycli) is deze compacte snelloopdeur geschikt voor inbouwsituaties met beperkte ruimte. De standaard veiligheidslichtlijst en het SoftEdge bodemprofiel maken deze flexibele binnendeur veilig en kostenbesparend. De geanodiseerde aluminium zijgeleiding, de standaard afdekkap en lager-consoles in RAL 9006, gecombineerd met geïntegreerde bedrading en slechts enkele zichtbare schroefverbindingen, maken de S4012 SEL R elegant.

De fraai gevormde, slanke aluminium zijgeleiding vereist slechts een benodigde ruimte van 145 mm. De minimale opening in de zijgeleiding van slechts 12 mm en het flexibele bodemprofiel zorgen voor een optimale afdichting van het deurblad.

≡   Toepassing: interne doorgangen waarbij de deur weinig ruimte in beslag neemt

≡   Maximale dagmaatbreedte: 4000 mm

≡   Maximale dagmaathoogte: 4000 mm

≡  Openingssnelheid: max 1,5 m/sec

≡   Sluitsnelheid: 0,8 m/sec

≡   Besturing: BK150 FUE-1 230V

≡   Bedieningskast: kunststof IP65

≡   Noodopening: noodhandslinger of optioneel automatische deuropening middels noodstroomaccu

≡   Deurblad dikte: 1,5 mm

≡   Deurblad transparante zichtstrook dikte: 2,0 mm

≡   Gesealde verenstaal windzekering met dubbele loopwielen zorgen voor een optimale stabiliteit van het deurblad en voor een geruisloze deurloop.

≡   Deurblad kleuren: RAL1018 Zinkgeel; RAL2004 Reinoranje; RAL3002 Karminrood; RAL5010 Enzianblauw; RAL7038 Achatgrijs
 
≡   Optie: Als de besturingskast vanwege ruimtegebrek niet in de directe omgeving van de deur gemonteerd kan worden, is er de mogelijkheid om een optioneel bedieningselement in de zijgeleiding te integreren. Het compacte ontwerp van de besturing maakt integratie in de zijgeleiding mogelijk, waardoor er geen extra ruimte naast de snelloopdeur nodig is. Deze optionele bediening is af fabriek reeds bekabeld en daarmee snel en eenvoudig aan te sluiten.

TERUG NAAR OVERZICHT
Flexibele binnendeuren A4012-SEL R

ONZE KLANTEN

Luisteren, sparren en denken in oplossingen. Ons verdiepen in de uitdaging. Het beste willen leveren op het gebied van snelloopdeuren. Weten dat onze producten en services een onderdeel zijn van een cruciaal bedrijfsproces.  Voor deze klanten mochten we het doen. We zijn er trots op.

VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wij streven er naar om altijd een oplossing te bieden die naadloos aansluit bij uw behoeftes. Dat vraagt echter om een gedegen inventarisatie. We maken graag een afspraak!

  UW VOORNAAM *

  UW ACHTERNAAM *

  UW EMAILADRES *

  UW TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?