24×7 STORINGSDIENST

OMDAT CONTINUÏTEIT VAN UW LOGISTIEKE PROCES VAN CRUCIAAL BELANG IS

Stagnatie dient voorkomen te worden

Iedere vorm van stagnatie in uw logistieke proces dient vermeden te worden. Helemaal uit te sluiten is dat echter niet. Het is daarom van belang dat u terug kunt vallen op een partner die dat onderkent. RAPIDoor beschikt over een 24×7 storingsdienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is.

We bieden altijd een oplossing

De monteur die de 24×7 storingsdienst bemant zal na een eerste telefonische inventarisatie met u afstemmen welke maatregelen hij zal nemen. Afhankelijk van de ernst van de storing zal dit resulteren in een bezoek van de service-monteur. Onze monteurs zijn gecertificeerd, beschikken over het juiste gereedschap en hebben de beschikking over de meest voorkomende onderdelen. Een storing kan daardoor al snel verholpen worden. Zijn er onderdelen benodigd die besteld moeten worden dan zal er voor een tijdelijke oplossing worden gezorgd, waarbij uw logistieke proces doorgang vindt.

24x7 Storingsdienst voor al uw snelloopdeuren

Weten hoe wij kunnen bijdragen aan continuïteit?

VRIJBLIJVEND ADVIES

ONZE KLANTEN

Luisteren, sparren en denken in oplossingen. Ons verdiepen in de uitdaging. Het beste willen leveren op het gebied van snelloopdeuren. Weten dat onze producten en services een onderdeel zijn van een cruciaal bedrijfsproces.  Voor deze klanten mochten we het doen. We zijn er trots op.

VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wij streven er naar om altijd een oplossing te bieden die naadloos aansluit bij uw behoeftes. Dat vraagt echter om een gedegen inventarisatie. We maken graag een afspraak!

  UW VOORNAAM *

  UW ACHTERNAAM *

  UW EMAILADRES *

  UW TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?