Project omschrijving

FRUITY LINE, COLD PRESSED JUICES & SMOOTHIES

Flexibele snelloopdeuren voor Fruity Line

Fruity Line maakt premium vers geperste sappen en smoothies. Voor de meest recente uitbreiding van hun bedrijfspand werd RAPIDoor uitgenodigd om een advies te geven ten aanzien van de benodigde flexibele snelloopdeuren.

Afdichting en verminderen aanrijschades

In een gesprek met de eigenaar en het projectteam bleek als snel dat twee thema’s centraal stonden bij de keuze voor nieuwe deuren. Met name de afdichting rondom de snelloopdeuren is voor Fruity Line van groot belang. Daarnaast had men in de bestaande situatie met enige regelmaat te maken met aanrijschades.  Dit leidde niet alleen tot de nodige kosten, maar het logistieke proces werd daardoor verstoord.

The proof of the pudding

In het kader van zien is geloven hebben wij samen met de eigenaar en het projectteam een referentiebezoek gebracht aan Sea Fresh in Urk. Daar maakt men gebruik van 7 RAPIDoor snelloopdeuren, omdat maximale afdichting ook daar een belangrijke vereiste is.  Na dit bezoek was men overtuigd van de kwaliteit van de afdichting.

Automatiseren

Samen met de gebruikers hebben we aansluitend een nieuwe manier voor de automatisering van de deuren bedacht. Na installatie en implementatie werd er gedurende een bepaalde periode getest op één van de bestaande snelloopdeuren. Deze automatiseringstest resulteerde er in dat er geen aanrijdingen meer plaats vonden.

RAPIDoor verzorgd de levering, montage en het onderhoud voor de complete nieuwbouw bestaande uit 8 sectionaaldeuren en 11 snelloopdeuren.

PROJECTDETAILS

DATUM

1 januari 2019

KLANT

PROJECTTYPE

 • Flexibele snelloopdeuren
 • Sectionaaldeuren
 • Automatisering van deuren

PROJECTFOTO’S

Fruity Line Flexibele Binnendeur
Snelloopdeur bij Fruity Line
RAPIDoor Snelloopdeuren bij Fruity Line
Flexibele binnendeur bij Fruity Line
Flexibele snelle binnendeur bij Fruity Line

WILT U MEER WETEN VAN DIT PROJECT?

Ieder project is anders. Vaak zijn er verschillende stakeholders. Elk met hun eigen belangen. Wilt u weten hoe het ons gelukt is om de balans te vinden? Hoe wij met een goede inventarisatie en de juiste oplossing consensus hebben bereikt? We maken graag een afspraak!

  UW VOORNAAM *

  UW ACHTERNAAM *

  UW EMAILADRES *

  UW TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?