Explosieve groei vraagt om nieuwe bedrijfsruimte

RAPIDoor is verhuisd naar een nieuwe locatie in Apeldoorn-Noord van waaruit de klanten nog beter bediend kunnen worden.  Het betreft een bestaande bedrijfsunit met een verdeling in opslag/magazijn op de begane grond en kantoor op de eerste verdieping. Een ideale locatie met voldoende parkeergelegenheid en slechts 3 minuten rijden van en naar de A50 (afslag nummer 25; Apeldoorn-Noord).

De ruime hal op de begane grond biedt voldoende ruimte voor opslag- en voorraadartikelen. Een trap naar boven leidt naar de kantoorverdieping. Het Apeldoornse architectenbureau Courage heeft een ontwerp gemaakt en de bovenverdieping ingericht naar onze wensen.

Wat groen, snelheid en een hobby gemeen hebben

Blikvanger in het kantoor is de enorme afbeelding van een auto op de achterwand. Auto’s zijn een hobby van eigenaar Albert Schaafsma. De snelheid die deze afbeelding in zich heeft staat voor onze deuren. In de afbeelding, maar ook in de inrichting komt de groene kleur van het bedrijfslogo terug. Daarmee wordt tevens één van onze speerpunten benoemd: onze snelloopdeuren leveren een aanzienlijke bijdrage aan energiebesparing.

Zakelijk en huiselijk in één ruimte

RAPIDoor is verhuisd, omdat er meer ruimte nodig was. Er was echter ook de wens om zakelijke relaties te kunnen ontvangen in een informele ‘setting’. Het is Courage gelukt om in een bedrijfspand een huiselijke sfeer te creëren. Daardoor is er sprake van een bijzonder prettige werkomgeving.

Albert en zijn collega’s zullen hun relaties hier met plezier ontvangen.

Fotografie: Femke de Jong Fotografie.

rapidoor-verhuist
rapidoor is verhuist naar apeldoorn noord
groen snelheid hobby
bedrijfspand huiselijke sfeer